Kuivatut luumut kuuluvat kuivattuihin hedelmiin ja pähkinöihin. Niitä voidaan nauttia välipalana tai monien ruokien ainesosana. Kuivatut luumut ovat arvokas ravintoaineiden lähde, erityisesti kuitujen ja polyfenolien osalta. Ne tarjoavat runsaan määrän vitamiineja, mineraaleja ja fytokemikaaleja. A-, E-, K- ja C-vitamiinit, B-ryhmän vitamiinit, pantoteenihappo, kalium, fosfori, rauta, kalsium, magnesium, sinkki – kaikki nämä löytyvät kuivatuista luumuista. Lisäksi hedelmät sisältävät polyfenolisia yhdisteitä, jotka ovat voimakkaita antioksidantteja. Kuivatut luumut katsotaan yhdeksi parhaista luonnollisista keinoista ummetuksen hoitoon. Kuitujen ansiosta ne parantavat suolen liikkeitä. Hedelmien sisältämä sorbitoli luo ympäristön tarvittavan bakteeriflooran kehittymiselle. Liian suuri määrä luumuja kerralla voi aiheuttaa ilmavaivoja ja ripulia.
Ainesosat: maissijauho, rasvattomaksi puristettu amaranttijauho, rasvattomaksi puristettu kaakaojauhe, nestemäinen stevia-lehtiuute
Ravintoarvo per 100 g tuotetta:
Proteiinit - 13,65 g
Suola - 0,05 g
Kuitu - 6,85 g
Rasvat - 2,08 g
Hiilihydraatit - 60,7 g
Energiarvo per 100 g tuotetta – 325 kcal (1361 kJ)
Kumina on klassikko Keski-Euroopan keittiössä. Täällä sekä Itävaltalaisessa, Itä-Eurooppalaisessa ja Skandinaavisessa keittiössä sitä käytetään mielellään kokonaisina siemeniä.
Voit käyttää sitä erinomaisesti kaali- ja perunaruokien, gulassin tai keittojen ja patojen maustamiseen.
Ja tietenkin unohtamatta - kumina on SE mauste hapankaalille. Mutta myös leivässä ja tietenkin väkevässä alkoholissa löydät usein kuminan voimakkaan, karvaan-makean aromin. Kätevän säilytysastian avulla riittää pitkään ja voit annostella helposti.
Sisältö: 250,00 g
Tuotenumero: 802090
Spitzmorchelit puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Näin sienet säilyttävät ainutlaatuisen arominsa ja hunajakenno-rakenteensa. Tämän jälkeen kuivatut spitzmorchelit lajitellaan ja pakataan käsin.
Spitzmorcheli on yksi tunnetuimmista ja gourmet-ruokailijoiden eniten etsityistä metsäsienistä. Sen hieno tasapaino miedosti mausteisen aromin ja lihamaisen koostumuksen välillä luo herkullisen delikatesin, jota arvostetaan erityisesti ranskalaisessa keittiössä. Nämä elegantit sienet tarjoavat erityisen nautinnon ja sopivat erinomaisesti alkupaloiksi, kastikkeiden hienosäätöön, paistettuihin ruokiin sekä hienojen risottojen valmistamiseen.
Ennen käyttöä kaada kuivatut sienet veden päälle ja anna niiden turvota noin 30 minuuttia. Sienet imevät hieman nestettä ja kasvavat näin ollen suuremmiksi ja mehukkaammiksi. Ota sitten vedestä ja valmista reseptisi mukaan.
Tuotenumero: 7001
Energia: 1028 kJ / 289 kcal
Rasva: 5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.42 g
Hiilihydraatit: 17.3 g
josta sokerit: 1.84 g
Proteiini: 29.6 g
Suola: 0.04 g
Paino: 15 g
Ainesosat: Koko spitzmorchelit
Allergeenit: ei mitään
Alkuperämaa: Bosnia ja Hertsegovina
Brändi: Dr. Ana Collection
Valmistaja: AnaVita Naturkost GmbH
Ainesosat ja allergeenit:
Vadelma, sokeri, sitruunamehu, hyytelöimisaine: omenapektinit.
Keskimääräiset ravintoarvot 100g kohden
Energia 985/232 kJ kcal
Rasvat < 0.5 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot < 0.1 g
Hiilihydraatit 55 g
Joista sokerit 54 g
Proteiinit 0.9 g
Suola 0.01 g
Vadelmahilloa on herkullinen hedelmähillo, joka vangitsee kypsien ja mehukkaiden vadelmien olemuksen. Tämä elävä ja maukas hillo juhlistaa näiden herkullisten marjojen makeita ja hieman hapokkaita ominaisuuksia.
Paino: 335g
Tuotenumero: 3 455 149 000 294
Helitein® on proteiinipitoinen ja aminohappoja sisältävä etanauute. Tämä luonnollinen ainesosa, joka on helppo sulattaa, sopii täydellisesti ravintolisien (kapselien, tablettien tai jauheen) tai funktionaalisten elintarvikkeiden valmistukseen. Tämä uute auttaa stimuloimaan lihaskasvua, palautumaan nopeammin lihasrasituksen jälkeen ja tukemaan proteiinipitoista tai runsaasti proteiinia sisältävää ruokavaliota.
16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista.
Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on.
Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0
Rasva (g / 100 g): 3,0
Proteiini (g / 100 g): 28
Energia (kcal): 160
Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä
Nettopaino (g): 30
Ruisversot sisältävät runsaasti entsyymejä ja ravinteita. Niiden määrä moninkertaistuu itämisen aikana, ja jopa uusia aineita syntyy, joita ei alun perin ole jyvissä. Itäneiden ruisjyvien ravinto- ja biologinen arvo on merkittävästi korkeampi kuin tämän viljan jalostetuilla tuotteilla.
Paino: 300 g
Puolukka on rikas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinien lähde. Puolukka ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistuksia, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet puolukat. Puolukka toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteerien kuolemaan, jotka löytyvät rakosta. Lisäksi puolukan sisältämät hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Puolukan sisältämät hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu puolukka estää myös ikenitaudin ja plakin muodostumisen. Puolukalla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Vibion luomupähkinät erottuvat korkealla laadullaan, tuoreudellaan ja erinomaisella maullaan. Ne tulevat ekologisista viljelmistä Vietnamista. </ Span> Vapaapähkinät ovat puun hedelmän siemeniä, jota kutsutaan lännen pähkinäksi tai lännen vapaapähkinäksi. Ne ovat mangojen ja pistaasipähkinöiden serkkuja ja niitä kasvatetaan useimmissa trooppisen alueen maissa. Pähkinöiden hankinta on monimutkaista ja aikaa vievää. Vapaapähkinät ovat todellinen mineraalilähde - magnesiumia, fosforia, sinkkiä, mangaania, kuparia, rautaa, seleeniä, kaliumia, kalsiumia ja vitamiineja - K1, E ja B-ryhmän vitamiineja. Korkean B-ryhmän vitamiinipitoisuuden ja magnesiumin ansiosta vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus muun muassa hermostoon. Korkea kaliumin määrä tarkoittaa, että vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus oikean veden ja elektrolyyttien hallinnan ylläpitämiseen ja ne estävät liiallista veden kertymistä kehoon (mikä vähentää jalkojen, käsien ja kasvojen turvotusta, vesikeliittiä jne.).
Adaptogeenit ovat ei-myrkyllisiä kasveja, jotka erottuvat erityisellä vaikutuksellaan ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yhteinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja auttaa kehoa sopeutumaan ei-toivottuihin ulkoisiin olosuhteisiin. Reishi kasvaa pääasiassa kuolleiden tai elävien puiden ja niiden runkojen ympärillä. Suurin osa niistä on lehtipuita, kuten tammi ja pyökki. Menneisyydessä tätä sientä kasvoi vain luonnollisissa olosuhteissa, ja se oli erittäin kallista, koska se oli hyvin harvinaista. Viimeisten useiden vuosikymmenten aikana sitä on viljelty kaupallisesti, mikä on tehnyt siitä helpommin saatavilla olevan. Monia tutkimuksia on tehty, joissa on todistettu, että Reishin kyvyt moduloivat immuunijärjestelmän toimintaa, tappavat syöpäsoluja tai ehkäisevät sivilisaatiotauteja. Reishi sisältää monia vitamiineja ja mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja D-vitamiinia.
Jasmiiniriisi on pitkäjyväisen riisin lajike, jota viljellään pääasiassa Thaimaassa ja käytetään aasialaisessa keittiössä. Thaimaa on sen pääasiallinen toimittaja, mutta jasmiiniriisiä viljellään myös Kambodžassa, Etelä-Vietnamissa ja Laosissa. Yksi sen tunnusomaisista piirteistä on hieman havaittava, makea tuoksu, joka muistuttaa jasmiinia - tästä sen nimi on peräisin. Siinä on myös erityinen, hyvin hieman makea maku, jota joskus kutsutaan hunajaksi. Jasmiinilla on paljon ravintoarvoja. Ensinnäkin se on erinomainen hiilihydraattien ja proteiinin lähde, ja samalla siinä on vähän rasvaa, joten sitä valitsevat usein urheilijat tai laihduttajat. Sitä voivat myös nauttia ne, joilla on ruoansulatusongelmia - jasmiiniriisi on helposti sulavaa eikä rasita vatsaa, vaikka se jättää kylläisyyden tunteen. Riisi on gluteeniton tuote. Se on myös erinomainen B-vitamiinien, E-vitamiinin sekä kaliumin, magnesiumin, sinkin, raudan ja fosforin lähde.
Punajuurten historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Tämä juurikasvi on yleisin vihannesviljelyksistä. Kuivattuna sitä voidaan säilyttää pitkään. Sen käyttö on samanlaista kuin tuoreiden juurikasvien käyttö. Kuten kaikilla kuivatuilla tuotteilla, nesteeseen päästessään se palauttaa nopeasti ominaisuutensa.
Käyttö
Keitot, kastikkeet, liha, marinadit, siipikarjaruoat, riisi- ja vihannesruoat.
Maku
makea
Ravintoarvo 100 grammaa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 9,0
Rasvat (g / 100g)… 0,5
Hiilihydraatit (g / 100g)… 54
Energiarvo (kcal / 100g)… 260
Helizym® on luonnollinen etanalihaekstrakti. Sen kolmoisentsymaattisen toiminnan (sellulaasi, ksylanaasi, laminarinaasi) ansiosta tämä ainesosa parantaa liukenemattomien kuitujen hajoamista ohutsuolessa. Se auttaa siten rajoittamaan käymistä, turvotusta ja kipuja, jotka liittyvät näiden kuitujen ruoansulatusvaikeuksiin.
Maissisemolina on maissijauhoja, joiden koko vaihtelee 300:sta 800 mikroniin (semolinan koko). Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Kylmäjauhatusteknologia (t < 40°C) mahdollistaa useimpien vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen.
Paino: 450 g